Over ons

Duurzame en sociale mobiliteit in stad

Met MaxMobiel maken we de wereld socialer, duurzamer en persoonlijker!
We zijn ‘grutsk’ op ons op-en-top Nederlandse product én samenwerking met Caparis. Maar wat is de MaxMobiel? En wie zijn de makers?

MaxMobiel is een ideaal elektrisch vervoermiddel voor korte afstanden. Gemeenten en zorginstellingen gebruiken dit eenvoudig bedienbare wagentje bijvoorbeeld in stedelijke gebieden. Vrijwillige chauffeurs rijden mensen met een verminderde mobiliteit van A naar B. Zo verbinden we persoonlijk contact aan duurzaam wijkvervoer.

“Gemak van scootmobiel, comfort van auto”

Gevestigd Heerenveen

Heerenveen is het kloppend hart van MaxMobiel. Daar ontwikkelen we nieuwe modellen en zijn het kantoor, magazijn en onderhoudsbedrijf gevestigd. We verzorgen er ook de service en het onderhoud aan de wagentjes. Dit doen we met een klein en persoonlijk team:

Complete productie bij Caparis

Voor de bouw van MaxMobiel is het talent- en werkbedrijf Caparis volledig verantwoordelijk. Hier worden alle nieuwe ‘MaxMobielen’ gebouwd. Helemaal compleet, van A tot Z. Door deze bijzondere samenwerking kunnen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten verder ontwikkelen.

Mooie uitdaging voor sociale werkplaats

Door het opleveren van een totaalproduct zijn onze medewerkers bij Caparis – met recht – trots op hun werk. Ze leren er nieuwe vaardigheden en worden goed begeleid. Caparis heeft het PSO-keurmerk en is daarmee gecertificeerd als sociale onderneming. Dat maakt de MaxMobiel tot een sympathiek product: voor de zorg, door de zorg.

Vanuit Drachten vinden onze elektrische voertuigen vervolgens hun weg door heel Nederland. Zo werken we samen aan sociale en duurzame mobiliteit in de wijk.

Voordelen MaxMobiel

  • volledig elektrisch
  • eenvoudig in gebruik
  • actieradius tot 100 km
  • snelheid van 25 of 45km/u
  • PSO gecertificeerd
  • aluminium kooiconstructie
  • eenvoudig laden via (220V) stopcontact