Schademelding?

We helpen u graag verder!

Formulier om uw schade te melden

"*" geeft vereiste velden aan

Upload uw internationaal schadeformulier
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Upload uw foto's van de schade
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Afbeelding
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Afbeelding
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schademelding

Heeft u schade gereden aan uw MaxMobiel?
Wij helpen u graag dit zo snel mogelijk op te lossen. Alle schades moeten binnen 48 uur na het ontstaan en constateren, gemeld worden bij MaxMobiel. Pas nadat u de schade hebt gemeld  kan er een afspraak voor het herstellen van de schade worden ingepland.

Indien u onverhoopt schade heeft aan uw MaxMobiel moet u altijd  onderstaand formulier aan ons verzenden en het Europees Schadeformulier (SAF) invullen en ondertekenen.

Na ontvangst van deze gegevens nemen wij direct contact met u om te kijken hoe we het voor u kunnen oplossen. Let op, niet gemelde schades worden bij het inleveren van de MaxMobiel doorbelast aan de bestuurder of contracthouder.

Handleiding schademelding

Veiligheid is het allerbelangrijkst

Zorg eerst en vooral dat u veilig bent. Contacteer de politieen/of medische diensten indien er gewonden zijn.

Vul de nodige documenten in

Bent u betrokken bij een ongeval? Vul dan een Europees aanrijdingsformulier in.
Download het schadeformulier hier.
Wordt u het niet eens met de tegenpartij? Teken het aanrijdingsformulier niet en bel de politie.

Neem foto’s!

Neem foto’s van de MaxMobiel en het andere voertuig dat bij het ongeval betrokken is, inclusief de nummerplaat.
Maak foto’s van de locatie om de situatie en toedracht van de schade in beeld te brengen.

Meld het ongeval of de schade www.maxmobiel.nl/schade

Meld het ongeval of schade binnen 24 uur. Ook wanneer het over een ongeval zonder tegenpartij gaat.
Vul het schademedlingsformulier volledig in. Upload de nodige documenten zoals bv. het aanrijdingsformulier en de foto.

U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Wij plannen een reparatie z.s.m. voor u in zodat u zo snel mogelijk weer op weg kunt.

Schadeformulier invullen, hoe doe ik dat?

Een schadeformulier vullen u en andere betrokkenen in na een verkeersongeluk met een ander voertuig.
Het volledig ingevulde schadeformulier upload u vervolgens via onderstaand contactformulier
Alleen schademeldingen via de website van MaxMobiel worden in behandeling genomen.

 

Vraag 1 – 5

Bij de eerste 5 vragen vult u de gegevens van het ongeluk in. Hier vult u de datum en plaats in van het ongeluk en of er gewonden zijn. Daarnaast vult u in of er, naast schade aan de betrokken voertuigen, nog andere materiële schade is. Bijvoorbeeld schade aan een vangrail of lantaarnpaal.
Gegevens van getuigen: Als er getuigen van het ongeluk zijn, dan vult u bij vraag 5 hun naam, adres en telefoonnummer in. Ook als de andere partij al schuld heeft erkend. Het gebeurt namelijk regelmatig dat er later alsnog discussie ontstaat over de schuldvraag en dan kan een getuige de doorslag geven.

Vraag 6 – 9

Deze vragen gaan over de verzekeringnemer, het voertuig en de bestuurder. Het maakt hierbij niet uit of u uw gegevens bij voertuig A of voertuig B invult. De verzekeringnemer is degene op wiens naam de autoverzekering staat, in uw geval is dit MaxMobiel.
Kenteken invullen: Het is heel belangrijk dat u controleert of de tegenpartij het juiste kenteken invult bij vraag 7. Als de tegenpartij bijvoorbeeld niet weet waar de auto verzekerd is of een onjuiste verzekeraar invult, kunnen wij met het kenteken achterhalen waar deze auto verzekerd is.

Vraag 10 – 11

Geef bij de tekening met een pijl aan waar uw auto als eerste werd geraakt. Bij vraag 11 beschrijft u welke schade aan uw auto zichtbaar is.

Vraag 12 – 13

Kruis bij vraag 12 aan wat van toepassing is over de toedracht van het ongeval. Het is belangrijk om te controleren of de tegenpartij ook het juiste kruisje heeft gezet, zodat u hier achteraf geen discussie over kunt krijgen. Bij vraag 13 maakt u een tekening van het ongeval. Zo duidelijk mogelijk, zodat het ook na een aantal maanden nog duidelijk is wat er is gebeurd.

Vraag 14 – 15

Bij vraag 14 kunt u overige opmerkingen noteren die van belang zijn. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld dat u het niet eens bent met wat de tegenpartij heeft ingevuld. Controleer of alles op het formulier is ingevuld en plaats vervolgens uw handtekening bij vraag 15.

Niet eens?

Zijn u en de tegenpartij het niet eens? Dan moet u dit absoluut aangeven bij vraag 14. Want met uw handtekening bevestigt u namelijk dat de informatie en de situatie op het formulier klopt.

Beide partijen moeten tekenen!

Controleer ook altijd of de tegenpartij een handtekening heeft gezet. Als u geen handtekening van de tegenpartij heeft, dan moet u op een andere manier zien te bewijzen dat de tegenpartij betrokken is bij het ongeval. En dat is erg lastig.

Foto’s maken na ongeluk:

Nadat u allebei heeft getekend, geeft u een deel aan de tegenpartij. Het maakt niet uit of u het origineel of de doordruk meeneemt, zolang het maar duidelijk te zien is wat er is ingevuld. Als u uw smartphone, tablet of een camera bij u heeft, neem dan ook altijd foto’s van het ongeluk als aanvullend bewijs.

Vergeet achterkant niet!

Indien het een eenzijdige schade betreft is het invullen van de achterzijde niet nodig. Indien er wel een tegenpartij bij betrokken is geweest, kunt u de achterkant van het formulier op uw gemak thuis invullen. Hiervan hoeft u niet alles in te vullen. De informatie die wij eventueel nodig hebben, is vanaf de rubriek Politie. Wij hebben dit namelijk nodig voor het afhandelen van de schade. Zodra u de achterkant heeft ingevuld, upload u het formulier via de website van MaxMobiel.

Contact gegevens

MAX Mobiel
It Kylblok 5
8447 GR Heerenveen
T. 06-55278967
File:WhatsApp.svg - Wikipedia 06-55278967
E. info@maxmobiel.nl

Informatie