Koop de MaxMobiel, huur de accu

Duurzame en sociale mobiliteit in stad

Wilt u MaxMobiel graag kopen? Dat kan. In dat geval huurt u de accu van ons. Zo beschikt u altijd over een goed werkende accu, want: bij een capaciteit van 75% vervangen wij de accu voor u!

Met de koop/huur optie kiest u voor onbezorgd rijden. En niet alleen qua accu. Ook al het reguliere onderhoud, de service én garantie aan uw MaxMobiel zijn onderdeel van het accuhuurcontract. Onbezorgd rijden is – tijdens de accuhuurperiode – inclusief:

  • regulier onderhoud, accu’s en banden
  • reparaties, schadeherstel en glasreparatie
  • afschrijving en rente voor de accu
  • afleverkosten en verwijderingsbijdrage van de accu
  • verlengde garantie voor het gehele voertuig

Bij de koop/huur optie schaft u zelf de MaxMobiel aan en sluit u de (allrisk)verzekering af. Overige kosten vallen binnen het maandelijkse accuhuurbedrag.

Na afloop van het accuhuurpakket

Loopt het contract van u accuhuurpakket ten einde? Dan kunt u MaxMobiel voorzien van een nieuwe accu en huurpakket. Zo blijft u profiteren van de nieuwste accutechniek, zonder te investeren in een nieuwe MaxMobiel.

Onderhoud en reparaties

Ook bij onderhoud en reparaties ontzorgen we u graag. Hapert uw ruitenwisser of heeft u een kapot achterlicht? Dan belt u ons onderhoudsteam. Zij komen vlot bij u langs voor de reparatie. Lukt de reparatie van uw MaxMobiel niet binnen 48 uur? Dan heeft u recht op vervangend vervoer. Goed geregeld toch?

Looptijd en actieradius

Bij MaxMobiel kunt u kiezen uit verschillende looptijden én variaties in actieradius. Het accuhuurpakket heeft een looptijd van 24, 36 of 48 maanden. Voor de actieradius kiest u voor een van de volgende uitvoeringen:

Alle modellen hebben dezelfde luxe uitvoering en full service onderhoudscontract.
U hoeft enkel te kiezen voor de looptijd en actieradius.

Bent u geïnteresseerd in een jong gebruikte MaxMobiel?
Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid en we sturen u graag een vrijblijvende offerte toe.

 

Tot slot nog een tip

Uiteraard gaat u met een accuhuurpakket een financiële verplichting voor de lange termijn aan. Het is goed dat u zich daar bewust van bent, want het eerder stoppen met het contract brengt wel kosten met zich mee.