Van vrijheid genieten…
door mobiel te blijven…


De ideale 2-persoons elektrische stadsauto. Met de MaxMobiel kunt u overal parkeren, zelfs op de stoep. Er is geen rijbewijs noodzakelijk. Duurzaam en made in Holland!

Disclaimer

MaxMobiel is continue bezig om de op deze website getoonde informatie zo goed mogelijk te presenteren. Meestal gaat dit goed, maar soms kan het voorkomen dat er onjuistheden in de getoonde informatie voorkomen. Aan de op deze website getoonde informatie kan op geen enkele voorwaarde rechten worden ontleend. Tevens aanvaardt MaxMobiel geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van MaxMobiel opgenomen (fiscale) informatie. Is er informatie die verouderd is of niet correct, laat het ons weten op info@maxmobiel.nl. Tussentijdse wijzigingen in prijzen, calculaties, specificaties, teksten en afbeeldingen zijn voorbehouden. Alle vermelde prijzen en calculaties zijn inclusief 9% BTW, tenzij anders vermeld, en onder voorbehoud van afrondingsverschillen.
Verwijzingen naar websites die niet door MaxMobiel worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel MaxMobiel uiterst selectief is ten aanzien van de websites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot websites die niet door MaxMobiel worden onderhouden wordt afgewezen.